HTML

Borzaska

Borzaska blogja, amiben fotózástól kezdve az utazással kapcsolatos dolgokon át, a ,,public" kategóriába sorolt dolgokig( általam publikusnak tartott dolgokról ) sok minden megtalálható lesz(vagy csak szinte :D :P )

Friss topikok

  • Vyca: Ó! Hogy ez Te vagy! Remek! Jó blogolást! És mostmár bebizonyosodott, hogy elment a hó karácsonyra,... (2009.12.26. 23:17) Hó helyzet

Linkblog

Hó helyzet

2009.12.22. 09:01 rockersrac

Idén végre pár napja leesett az első hó,aminek én örülök is,meg nem is! Örülök mint átlagember,aki szereti a havazást,de nem örülök neki olyan szemszögből nézve,hogy tudom nagyon jól hogy egyeseknek mennyire megnehezíti a munkáját ez a hideg,havas idő!(Előre is kitartást minden sofőrnek aki még ilyenkor is úton van!) Érdekes dolgok vannak,mert bár az előrejelzés azt mutatja hogy nem lesz fehér az idei karácsony,az időjárás mégis mást mutat számunkra!Szóval majd kiderül! :D Én remélem karácsonyig megmarad a hó! =)

1 komment

Címkék: bkv busz villamos troli havazás késések borzaska veledutaztam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://borzaska.blog.hu/api/trackback/id/tr801615135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vyca 2009.12.26. 23:17:40

Ó! Hogy ez Te vagy! Remek! Jó blogolást!
És mostmár bebizonyosodott, hogy elment a hó karácsonyra, dőt, még a +20 azaz fagypont fölötti 20 celsius fokot is megközelítettük! :S
süti beállítások módosítása